П’ятниця , 29.03.2024

Від 50 тис. грн: кому пропонують найвищу зарплату

В Україні мінімальна зарплата становить 3723 грн. Станом на червень у середньому українці отримували 9141 грн щомісяця.

На сайтах пошуку роботи пропонують вакансії з оплатою вище мінімальної та середньої, пише The Point.

Бізнес-аналітик

Співробітнику компанія обіцяє зарплату 84 тис. грн. Роботодавець шукає фахівця з досвідом роботи понад 3 роки бажано в сфері ритейлу. Він повинен досконало володіти англійською. Компанія пропонує довгостроковий контракт, гнучкі робочі години, медстраховку, безкоштовні курси англійської, снеки, чай і каву.

Керівник IT-відділу

Кандидату на керівну посаду пропонують зарплату 80 тис. грн. Шукають фахівця з досвідом роботи з платформами Facebook, Google і Apple. Він повинен мати освіту в області комп’ютерних наук, математики або інженерії. Досконало володіти англійською. В основному керівнику IT-відділу доведеться контролювати зміни системи та розробляти програмне забезпечення.

Помічник керуючого партнера

Компанія у сфері проектування та будівництва житлових комплексів європейської якості шукає помічника керуючого партнера на зарплату 62 тис. грн. Фахівець має цікавитися ринком забудовників, внутрішніми показниками та ринком покупців. Мати вищу освіту у сфері фінансів, економіки, юриспруденції. Володіти англійською на високому рівні. Працювати доведеться над поліпшенням бізнес-процесів компанії, частково вести операційну діяльність компанії. Також закривати організаційні питання. Йдеться про оренду, купівлю чи продаж нерухомості, організацію участі в міжнародних виставках.

Інженер-електронік

Компанія фахівцю готова платити 50 тис. грн. Шукають людину з вищою освітою і досвідом роботи від 5 років з цифровими схемами до 100 МГц і аналоговою електронікою. Від кандидата на посаду чекають вміння швидко і самостійно приймати рішення. Доводити завдання до завершення.

Акушер-гінеколог

Акушеру-гінекологу у приватному пологовому будинку також пропонують зарплату 50 тис. грн. Компанії потрібен кандидат з досвідом роботи понад 10 років. Значення має клієнтоорієнтованість, вміння працювати в команді та знання сучасних протоколів допомоги при пологах. В обов’язки фахівця входитиме проведення пологів, прийом пацієнтів в жіночій консультації, участь в школі для вагітних.

Заробітна плата традиційно найвища у Києві. Далі йде Одеса, Харків, Львів та Дніпро. Щоправда у західних областях виплати зростають швидше. Адже є велика спокуса їхати на заробітки за кордон. За словами HR-експерта Тетяни Пашкіної, український ринок праці найбільше потребує спеціалістів у сфері IT, виробництва, продажів, торгівлі, адміністративного персоналу та студентів без досвіду роботи.

Джерело: gazeta.ua