П’ятниця , 29.03.2024

На День Незалежності у Тернополі виступить гурт “PIANOБОЙ”

Протягом кількох днів святкувань Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України та Дня міста Тернополя, на мешканців та гостей очікує безліч урочистих заходів та розваг, зокрема спортивні змагання, танцювальні та гастрономічні фестивалі, ярмарки, шоу, концерти та вечірка під відкритим небом.

До 27-ї річниці Незалежності України на Набережній ставу у Тернополі виступлять кращі тернопільські гурти, а особливим гостем на хедлайнером святкової програми цьогоріч стане популярний гурт «Pianoбой».

Святковий концерт розпочнеться 24 серпня о 18.00 год на головній сцені поблизу причалу, який завершиться виступом «Pianoбой».

Довідка. Гурт «Pianoбой» – проект популярного українського музиканта, колишнього учасника гуртів Океан Ельзи та Esthetic Education Дмитра Шурова, створений 2009 року.

Автором пісень і солістом гурту, який сьогодні здобув широку популярність та збирає повні зали у всіх містах України, є Дмитро, якого критики називають «флагманом української інтелектуальної поп-музики» та одним із найбільш прогресивних сучасних виконавців. У 2017 році Дмитро Шуров став членом оновленого складу журі шоу «Х-фактор»-8.