Четвер , 25.04.2024

Осінь прем’єр на «1+1»: стали відомі дати старту популярних телевізійних проектів

Телеканал «1+1» оголосив дати прем’єр розважальних телевізійних проектів, нові випуски яких глядачі зможуть побачити в осінньому телесезоні.

Тепер серіали на «1+1» будуть починатися раніше, о 20:30, а розважальні проекти – о 21:30.

26 серпня о 21:00 відбудеться прем’єра нового сезону легендарного проекту «Танці з зірками», ведучим якого стане Юрій Горбунов, а суддями MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

На знаменитий паркет в якості учасника вийде грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін, солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська, актор Павло Вишняков, співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведуча Леся Нікітюк, ведуча Оксана Марченко.

Крім того, в якості танцюриста нового сезону «Танців з зірками» виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

27 серпня о 20:30 глядачі побачать нові серії другого сезону україномовного серіалу «Школа» про стосунки підлітків, вчителів та батьків.

У другому сезоні глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною в школі і повернути Пашу.

Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки.

У нових серіях 10-Б стане випускним класом – 11-Б, в стрічці з’являться нові герої – учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство в школі. Нові серії «Школи» можна буде дивитися на телеканалі «1+1» з понеділка по четвер.

3 вересня о 21:30 глядачі телеканалу «1+1» побачать прем’єру нових випусків гумористичного проекту «#шоуюри».

Проект складатиметься зі скетчів та стендапів, в рамках яких актори на чолі з Юрієм Горбуновим будуть жартувати на побутові і суспільні теми, про сімейні стосунки, життя не тільки в столиці, але і маленьких містечок та сіл, а також ділитися курйозними моментами кіно і телебачення , які часто залишаються за кадром.

Ідея проекту належить Юрію Горбунову і одному з авторів комедійного серіалу «Останній москаль» Миколі Куцику. Жарти артисти створюють разом зі сценаристом серіалу «Село на мільйон-2» Ярославом Стенем і командою кращих гумористів країни. Випуски проекту можна буде побачити на «1+1» по понеділках.

4 вересня о 21:30 на екрани вийде перший випуск другого сезону революційного проекту «Модель XL» з суддями Катериною Осадчою, Андре Таном, Тетяною Мацкевич, а також Богданом Юсипчуком.

Щовівторка в новому сезоні реаліті-шоу учасники з пишними формами будуть ламати застарілі стереотипи в світі моди і доводити собі і оточуючим, що природна краса – це привабливо і сексуально, проходячи ряд випробувань під наглядом суворого журі.

5 вересня о 21:30 відбудеться прем’єра нового кулінарного реаліті «Король десертів» з ведучим Володимиром Остапчуком, в якому кожну середу талановиті кондитери з усієї України змагатимуться в створенні кулінарних шедеврів.

Суддями проекту, які будуть оцінювати кондитерський талант учасників, стали справжні професіонали кулінарної справи і ресторанного бізнесу: Стефан Вайттинадан – парижанин, шеф-кухар п’ятизіркового київського готелю InterContinental, Тетяна Вербицька – засновниця кондитерської школи, Кирило Сміян – бізнесмен і засновник популярної мережі іменних кондитерських.

Починаючи з 6 вересня, щочетверга о 21:30 на «1+1» виходитимуть нові випуски програми журналістських розслідувань «Гроші».

Спецпроект телеканалу розслідує найактуальніші економічні, фінансові та соціальні проблеми країни. Репортери працюють під прикриттям, ведуть приховані зйомки, перевіряють версії і показують зсередини, хто дійсно заробляє на людських бідах.

Автори програми приділяють максимум уваги життєвим темам, а журналісти ставлять собі за мету завжди докопуватися до правди. Ведучий – Олександр Дубинський. Програму створює Департамент журналістських проектів «1+1 медіа».

8 вересня відбудеться прем’єра нового кулінарного проекту «Їмо за 100», в якому Олексій Душка спробує довести українцям, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані.

При цьому в закладі за вишукану страву доведеться заплатити чимало грошей, а Олексій розповість, як її приготувати власноруч і витратити менше 100 гривень, щоб нагодувати усю родину.

Ведучий покаже, чим можна замінити дорогий сир Маскарпоне для приготування Тірамісу, як в домашніх умовах бюджетно зробити італійський соус Песто, і як ефектно подати страви, щоб вони виглядали як в ресторані. Кожен випуск «Їмо за 100» на кухні Олексію допомагатиме зірковий гість.

Наприклад, в програмі візьме участь актор і суддя проекту «Модель XL» Богдан Юсипчук, шоумен Валерій Жидков, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та інші. Програма виходитиме щосуботи о 10:00.