П’ятниця , 29.03.2024

Переслідування на Тернопільщині: порушник у дерево, поліція в огорожу

Дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля «МІТСУБІСІ АУТЛЕНДЕР» трапилася в Лановецькому районі. Внаслідок переслідування порушника, автомобіль зазнав технічних пошкоджень.

Подія трапилася 27 серпня в селі Снігурівка. Під час патрулювання працівники сектору реагування патрульної поліції помітили автомобіль «ОПЕЛЬ АСТРА», який рухався без номерних знаків. Водій не виконав вимоги зупинити транспорт та почав втікати від поліцейських. На автодорозі в селі Передмірка порушник не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. Аби уникнути раптового зіткнення, працівник поліції, маневруючи, допустив в’їзд в огорожу. Службовий автомобіль зазнав механічних пошкоджень, однак в автопригоді ніхто не постраждав.

Особу правопорушника поліцейські встановили. Ним виявився 20-річний житель Збаражчини. При спілкуванні з поліцейськими у водія було помічено явні ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами медичного огляду алкопристрій виявив 2,2 проміле алкоголю в крові.

На кермувальника іномарки правоохоронці склали адміністративні матеріали згідно статтей 121, 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорорушення.