П’ятниця , 19.04.2024

Після сварки з рідними тернополянка покінчила життя самогубством

Нещасний випадок стався в обласному центрі на вулиці Леся Курбаса. З вікна гуртожитку випала невідома жінка. Подія сталася 7 серпня близько обідньої пори.

Поліцейським вдалося з’ясувати, що загибла –  мешканка Тернопільського району, 1967 року народження. Оперативно  встановити особу вдалося завдяки тому, що до співробітників Тернопільського районного відділення поліції  звернувся брат і повідомив про зникнення родички.

На фото, відзнятих поліцейськими  з місця нещасного випадку, чоловік впізнав сестру.

За попередніми даними, жінка нещодавно повернулася із заробітків. Мешкала в Гаях Гречинських Тернопільського району разом з матір’ю та сином, з яким у день трагедії посварилася. Коли йшла з дому, то сказала, що більше не повернеться.

Чому саме будівлю гуртожитку, що на вулиці Леся Курбаса, жінка обрала місцем зведення рахунку із життям – невідомо.

Поліцейські під час огляду місця події опитали мешканців багатоповерхівки, проте ніхто загиблу раніше не бачив і не знав. Є припущення, що нещасна стрибнула із балкона загального користування, що на восьмому поверсі.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ. Поліцейські ретельно перевіряють обставини трагедії, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.