П’ятниця , 29.03.2024

Сьогодні у Тернополі виступатимуть Ірина Федишин та Іван Попович

28 серпня, з нагоди 478-ої першої писемної згадки про Тернопіль, на різних локаціях міста пройде ряд святкових заходів.

Зокрема, цього дня Алея Зірок, що на вул. Гетьмана Сагайдачного, поповниться новими іменами: В’ячеслава Хім’яка, Богдана Хаварівського, Григорія Бурбези та зіркою, присвяченою 150-річчю ТОО «Просвіта». Мистецька імпреза розпочнеться о 15.00 год.

На іншій основній локації – у парку Національного відродження – протягом дня на тернополян та гостей міста очікує свято меду та насичена дитяча розважальна і культурна програма.

А з 19.00 год на Співочому полі відбуватиметься вшанування та нагородження кращих тернополян та концерт за участі місцевих виконавців.

На завершення свята на Співочому полі відбудеться  концерт популярної української співачки Ірини Федишин та Народного артиста України Івана Поповича.

Довідка

Ірина Федишин – українська виконавиця, що працює у жанрі поп-музика. Випустила шість альбомів: «Твій Ангел» (2007), «Україна колядує» (2007), «Пароль» (2012), «Україна колядує. Нове» (2013), «Цвіте калина» (2015), «Ти тільки мій» (2017).

Була учасницею восьмого сезону «Голосу країни» (2018р.).

Іван Попович –  український естрадний співак і композитор, Народний артист України. За особистий внесок у розвиток української культури та вагомі творчі здобутки його нагороджено орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. З 2005 року Попович – художній керівник Державної театрально-видовищної агенції. Гастролював у Канаді, Індії, Бразилії, Італії, Греції, США тощо.