Четвер , 25.04.2024

Тернопільська “Нива” отримала приємний бонус від міськради

17 серпня на позачерговій сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення про надання в безоплатне використання спортивної споруди комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон».

З метою популяризації футболу, здорового способу життя серед широких верств населення та враховуючи рішення постійної комісії з гуманітарних питань, міська рада вирішила надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський професійний клуб «Нива» на безоплатне користування Тернопільським міським стадіоном терміном на 11 місяців, для проведення матчів чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/2019 років, згідно з календарем ігор.

Довідка.

Тернопільський професійний футбольний клуб “Нива” засновано у Тернополі в січні 2016-го року. Клуб не є правонаступником тернопільської «Ниви», яка припинила існування наприкінці 2015-го року. 21 червня 2017 року на XXVI Конференції ПФЛ футбольний клуб “Нива” Тернопіль отримав статус професійної команди та був включений до складу Професійної футбольної ліги.