Субота , 20.04.2024

У Тернополі водії п’ють і сідають за кермо: минулої доби спіймали чотирьох (ФОТО)

За останню добу патрульні поліцейські виявили 4 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. У понад 10 разів вища норма алкоголю була у 43-річного водія Peugeot Partner, який наїхав на припаркований Mercedes та Geely на проспекті Злуки, 27 серпня близько 18-ї години.

На винуватця ДТП патрульні склали 2 адмінпротоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 ( керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Адмінпротокол за керування напідпитку отримав 34-річний водій ЗАЗ, якого патрульні зупинили цього ж дня близько 23-ї години на вулиці Новосонячній.

А близько 4 годину ранку на вулиці Малишка інспектори зупинили Mercedes-Benz за порушення ПДР. У водія інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Після перевірки на пристрої драгер у присутності свідків – отримано результат – 1,74 проміле. Нагадаємо, що в Україні допустимий вміст алкоголю у крові – 0,2 проміле.

Через півгодини виявили нетверезого кермувальника Kia Sephia на вулиці Протасевича. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння 38-річний водій категорично відмовився.

На водія склали адмінпротокол за ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (порушення ПДР).
Патрульна поліція застерігає: керування напідпитку ставить під загрозу ваше життя, здоров’я та цілісність автомобіля.