П’ятниця , 29.03.2024

“Баба Галя зі Збаража по курях стріляла”: соцмережі відреагували на новий фейк Росії про збиття MH17 

17 вересня, міноборони РФ представило нові “докази” щодо причетності України до катастрофи малазійського боїнга у липні 2014 року.

Вони кажуть, що ракета, якою збили пасажирський літак, належала українській армії і була на озброєнні ракетно-зенітної бригади в місті Теребовля, що на Тернопільщині. Як на цю “важливу і правдиву” інформацію відреагували в Україні…

Секретар Ради національної безпеки і оборони України назвав це дев’ятим фейком, головна мета якого – сховати справжніх злочинців. Олександр Турчинов навіть записав  відеозвернення з цього приводу, яке розмістив на Youtube.


“Кремль все більше працює на внутрішню мобілізацію. Запустили новий фейк про #MH17 – цивілізований світ, зрозуміла річ, спростує. а русскій Іван скаже – “я же гаваріл!”, – написав політолог Віталій Мороз. Кремль все більше працює на внутрішню мобілізацію. Запустили новий фейк про #MH17 – цивілізований світ, зрозуміла річ, спростує. а русскій Іван скаже – “я же гаваріл!”

Журналістка Олена Герасимова каже, що збитий російський Іл-20 – помста за MH17. Їх куций розум не спроможний зрозуміти, що саме так і виглядає бумеранг за #MH17 Господь має відмінне почуття гумору. https://t.co/UG5XjmI1Go

Поки інші офіційні особи і відомі люди мовчать, пересічні українці не стримують емоцій.

як взагалі можна жити із прізвищем “Паршин”?

Джерело: “Експрес”.