Субота , 20.04.2024

В аварії на Тернопільщині загинув молодий футболіст (ФОТО)

7 вересня за трагічних обставин унаслідок ДТП загинув гравець Зборівської ФК “Колос” Сергій Лис. Про це стало відомо із соцмереж.

– Дуже боляче втрачати молодих і перспективних людей, які були сповнені жагою до життя та мали ще так багато мрій і планів. Останній матч разом із Сергієм “Колос” зіграв у середу, вони перемогли.

Також у страшній ДТП не стало активного вболівальника “Колосу”, друга і батька, зборівчанина Володимира Комара.

Співчуття родинам, друзям, спортивним колегам – це раптова і страшна для усіх втрата. Вічна пам’ять! Нехай земля стане Вам пухом, – пише користувач Lesia Holoyad в спільноті “Зборів  громада моєї мрії” у Facebook.

Нагадаємо, що сталася смертельна аварія на автодорозі “Тернопіль-Львів-Рава Руська”. Вранці 7-го вересня поблизу райцентру Зборів зіткнулося два автомобілі.

Двоє осіб загинуло до приїзду швидкої. Хто вони, було не відомо, адже через важкі травми не могли опізнати. Однак, у поліції вже встановили деталі ДТП.

За попередньою інформацією, водій автомобіля “VOLKSWAGEN Golf” не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з позашляховиком “Mitsubishi Outlander”.

В результаті удару 21-річний кермувальник, мешканець села Озерянка та 38-річний пасажир зі Зборова загинули на місці автопригоди.

Джерело: “Тернополяни”