Субота , 20.04.2024

Деревляний продав “Батьківщину”?

Звідки гроші в Василя Деревляного на таке щедре фінансування “Батьківщини” на Тернопільщині?

Це питання все частіше задають собі люди причетні до політики. І радійні ефіри, і статті в газетах, і кожен другий бігборд промовляє устами лідера “Батьківщини”, штаб працює на повну — офіси, люди, автомобілі, зарплата…

Складається враження, що Василь Тимофійович, якому у владі дають заробити лише на власні потреби виграв у лотерею мільйони. А ні, причина набагато банальніша, він знайшов клієнта, який буде за все це платити.

На даний час, як виявляється, спонсором партійного осередку “Батьківщини” в нашій області є власник заводу “Оболонь” Олександр Слободян. І тут не обійшлося без політичних амбіцій “вічного” кандидата на міського голову Тернополя Михайла Ратушняка.

Цього разу він зробив ставку на БЮТ, і в якості вступного внеску привів спонсора — свого давнього бізнес партнера, друга Олександра Слободяна, який взяв на себе певні зобов’язання по закритті матеріальної скрути в “Батьківщині”.

Але Михайло Ратушняк так і залишився кандидатом у члени “Батьківщини”, бо Деревляний домовився із Слободяном, і “прокладка” в особі Ратушняка їм стала не потрібна.

Зараз, від Михайла Ратушняка, який ще має надію стати повноправний членом партії і навіть трошки більше, Василь Тимофійович ховається, навіть пішов у відпустку, щоб його не заскочили зненацька на робочому місці. Що ж відбулося?

Давно відомо, що з Василем Тимофійовичем ніхто з місцевих підприємців не хоче мати справи, бо знають, що він не дотримується взятих зобов’язань, а партійний апарат, не що інше, як родичі, куми, близькі друзі та їх родина, яку треба годувати.

Олександру Слободяну, вдалося знайти вирішення даної ситуації — він своїм фінансовим капіталом просто купив цю структуру, разом із Деревляним та його родиною, яким завжди мало.