Вівторок , 23.04.2024

На Тернопільщині жінка не зачинила двері і втратила 100 тисяч гривень

За минулу добу двоє краян потерпіли через власну безпечність. Люди, покидаючи домівки,  залишили незачиненими вхідні двері і вікна і туди легко проникли злодії.

15 золотих ювелірних виробів зникло з помешкання мешканки села Струсів на Теребовлянщині. Той факт, що жінка перебувала на господарстві, не зашкодив злодію непомітно зайти до хати та знайти цінні речі. Господиня навіть одразу не помітила, що стала жертвою крадіжки. Збитки жінка оцінила у понад сто тисяч гривень.

Потерпіла від рук невідомого і мешканка села Гиньківці Заліщицького району. Крадій забрався до хати через відчинене вікно та знайшов заощадження – 4500 гривень.

Поліцейські вкотре застерігають: зачиняйте двері, навіть коли покидаєте дім на декілька хвилин. Особливо це стосується мешканців сільської місцевості. Люди, пораючись по господарству, залишають двері незамкненими, або ж ховають ключ у, вже добре відомих, зловмисникам місцях. Підвіконня, горщики з квітами, одвірки  та навіть підсобні приміщення не є надійним сховком. Легко проникнути до помешкання і через незачинене вікно.

Будьте обачні!