Вівторок , 19.03.2024

На Тернопільщині спір через вбиральню спровокував бійку: побили представника газети (ФОТО)

Переписка у соцмережах та коментарі під постом стали причиною того, що місцевий мешканець побив представника місцевої газети.

За словами Анатолія Мельника, начальника Чортківського відділу поліції, суперечка виникла через встановлений у центрі міста туалет. Через це думка людей розділилася. Одні схвалювали такий вчинок влади. Інші обурювалися, що центр міста не має прикрашати вбиральня.

Саме такий спір спровокував бійку. Представник газети підтримав ініціативу влади, а інший чортківчанин був проти і пригрозив поквитатися з співрозмовником при зустрічі.

Коли журналіст йшов містом, його невідомий чоловік вдарив кулаком в обличчя. Потерпілий про інцидент повідомив у поліцію.

Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР за статтею 125 частина 1 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження. Представника газети направили на проходження СМЕ.

Інформація із соцмережі:

Сьогодні в день, в центрі, житель міста, підприємець який торгує велисопедами в будівлі колишнього кінотеатру «Мир» Вонсович Михайло напав з кулаками і побив журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Taras Zaiats.

Мовляв за публічну позицію Тараса в соціальних мережах про місце встановлення першого громадського туалету в Чорткові.

Засуджую вияв агресії від цього «чоловіка» і як міський голова Чорткова, публічно прошу керівника обласного управління поліції Олександр Богомол і районного Мельник Анатолій провести об’єктивне розслідування.