П’ятниця , 29.03.2024

Петро Ландяк став головою передвиборчого штабу Анатолія Гриценка на Тернопільщині

Петра Ландяка призначено відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах Президента у 2019 році.

Таке розпорядження підписав сьогодні, 11 вересня 2018 року, голова Центрального виконавчого комітету політичної партії «Громадянська позиція» Микола Нещадим.

Петро Ландяк буде відповідати за організацію виборчої кампанії, формувати та організовувати роботу окружного виборчого штабу на громадських засадах на період до початку виборчої кампанії.

З партією «Громадянська позиція» Петро Ландяк від початку її заснування. Є головою обласного осередку.

Ще у 1998 вперше був обраний депутатом Тернопільської міської ради, працював в депутатській комісії з питань бюджету. У 2002 році повторно обраний депутатом. Тоді очолив комісію з питань економіки. Зараз Ландяк є депутатом міської ради Тернополя, членом комісії з питань житлово-комунального гогосподарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Ландяк вважає, що у кожного міста має бути стратегічна програма розвитку, яку повинна розробляти влада міста та громадськість.

Нагадаємо, що вибори Президента України мають відбутися у березні 2019 року. За останніми соціологічними опитуваннями Анатолій Гриценко є серед лідерів,займає другу позицію в рейтингу кандидатів.