П’ятниця , 29.03.2024

У Волинській області на уроці фізкультури померла першокласниця

Нещастя трапилося сьогодні, 6 вересня, у селі П’ятидні Волинської області.

На уроці фізкультури померла 6-річна Аліна, яка днями розпочала навчатись у першому класі.

Як нам повідомили, близько 10-ї години учениці  першого класу стало зле на уроці фізкультури, після чого школярка померла. Медики нічим не змогли допомогти. У батьків це була єдина дитина, повідомляє Інтернет-видання “БУГ”.

Голова Устилузької громади Віктор Поліщук розповів, що дівчинка проживала в селі Хрипаличі.

“Це трапилася велика трагедія і біда. Я не був на місці, з того, що мені доповіли – був урок фізкультури, фізичного навантаження особливого не було. Дитинка посиніла і померла.

Медики нічим не змогли допомогти. Скажу, що першокласниця була включена до основної групи школярів ( не було довідки про звільнення від занять, або ж ніяких застережень про обмеження навантажень – ред.)” – розповів Віктор Поліщук.

Директорка школи Надія Зволянська у телефонній розмові прокоментувала ситуацію.

“На першому уроці дітки малювали, залишився малюночок Аліни. Другий урок був фізкультура, де і сталася така біда. Для дітей було просто ознайомлення зі спортзалом, загальнорозвиваючі вправи. Мама дівчинку чекала в школі, бо вони з іншого села.

Дитина була здорова, мала всі довідки, включена до основної групи школярів. Як таке трапилося, невідомо. Рятувати життя приїздили дві бригади «швидкої», першу допомогу надавали вчителі. Завтра робитимуть розтин,” – повідомила директорка.