П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі піднімають проїзд в тролейбусах до 6 грн? (ВІДЕО)

“Це пов’язано з тим, що до кінця року підприємству не вистачає 20 млн гривень, аби продовжити роботу. Відповідну пропозицію уже направили до міської ради”, повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.


Про це повідомили у спільноті «Новини ТТБ, обласне радіо»

«Ми змушені підняти тариф. Принаймні, тариф «виживання». Це питання утримання наших працівників, питання утримання підприємства і своєчасної оплати за енергоносії. Ціна 6,15 – 6,20 – це «тариф виживання». На сьогодні, у нас усі маршрути збиткові» – розповів під час офіційної заяви директор комунального підприємства.

One comment

  1. Як на мене громадський транспорт це завжди збитково. але при цьому підприємцям на маршрутному таксі вдається заробляти і не бути в мінусі. Давайте зробимо проїзд так як у європі безкоштовним.Багато автомобілістів залишать автомобіль дома і пересядуть на громадський транспорт. Уся європа за грінпіс (зелена земля),тільки ми наплодили купу маленьких жовтих автобусів у яких страшно не те що їхати , ай глянути на них, а водії це взагалі жах враження складається, що вони не з народу вийшли, а з іншої планети для них не існує ні дітей які забувають карточку і гроші іне знають як їм повернутися додому з того чи іншого місця, ні пенсіонерів які також не завжди памятають про карточку, а може і у поліклініку їдуть(усі ми маємо дітей і усі ми будемо пенсіонерами). Зменшаться – витрати не потрібно буде кондукторів, контролерів і валідаторів які з часом технічно почнуть ламатися. А оплату за проїзд включити в розрахунки у комунальні платежі з кожного домогосподарсва.