Вівторок , 19.03.2024

Функціональні промислові ворота у Києві: про найбільш популярні типи спеціалізованих брам розповідають vorota24.com.ua

На сучасному ринку представлено безліч видів в’їзних систем для застосування на підприємствах.

Існують автоматичні промислові ворота, які підходять для роботи в умовах підвищеної вологості, а також швидкісні, вогнетривкі та багато інших. Як зрозуміти, які саме з них варто обирати для установки на виробництво?

Адже існують великі відмінності між моделями та їхніми можливостями. Сьогодні спеціалісти «VOROTA 24» розкажуть, як підібрати конструкцію для кожного конкретного випадку.

Універсальні промислові ворота з сендвіч-панелей

Напевно ви неодноразово чули про такий тип гаражних брам, оскільки вони мають найбільшу популярність. Секційні ворота ідеальні в експлуатації на підприємствах з високою інтенсивністю робочих процесів.

Як правило, їх встановлюють на автомийках і СТО, в автомобільних салонах, в сільськогосподарських приміщеннях і на складах. Системи з секцій добре витримують вітрове навантаження та відмінно герметизують проріз.

Sektsiyni vorota dlya avtomyyky u Kyevi

За принципом роботи вони не відрізняються від побутових гаражних воріт, проте здатні виносити набагато більші навантаження.

Відмінною рисою є довгий термін служби підйомного механізму – до 100 000 циклів підйому/опускання полотна.

Протипожежні ворота для підвищення рівня безпеки на підприємстві

У цьому випадку назва типу брам говорить сама за себе. Протипожежні системи розроблені таким чином, щоб забезпечувати оптимальний захист від диму та вогню. Крім цього, вони добре зберігають тепло в приміщенні та не дозволяють зловмисникам потрапити всередину.

Брами з такими властивостями рекомендуються до установки на виробництвах з великою кількістю працівників і вантажної техніки. Полотно зможе захищати приміщення від відкритого вогню протягом довгого часу (до 60 хвилин), а також не пропустить всередину дим або газові випари.

Pidyomni promyslovi vorota zi sklinnyam

Евакуація персоналу може здійснюватися безпосередньо через проріз, але краще, щоб полотно було оснащено вбудованою хвірткою. При сильній пожежі піднімати стулку повністю недоцільно, тому буде краще вивести людей через спеціальні двері.

Полотно може бути виготовлене зі сталі або стійкого до високих температур алюмінію зі спеціальним пінливим ущільнювачем всередині.

Швидкісні рулонні ворота для підприємств

Цей тип конструкцій розроблений для того, щоб зберігати в приміщеннях оптимальні умови (мікроклімат), а також забезпечувати надійну тепло- та вологоізоляцію.

Їх встановлюють в зонах з підвищеними (або зниженими) температурними режимами, в торгових приміщеннях, на складах гіпермаркетів, в харчових цехах і на фармацевтичних заводах. Полотно з плівки (ПВХ) виготовляється у відповідності з усіма санітарними нормами.

Складні ворота для різних видів будівель

Брами даного типу ідеально підходять для виробничих цехів, широкі прорізи яких мають невисоку перемичку. Зазвичай їх встановлюють в депо, ангарах, автосалонах і на складах. Перевагою конструкцій являється герметичність, простота монтажу та технічного обслуговування.

Як замовити автоматичні промислові ворота в Києві?

Для того, щоб обрати в’їзну систему, яка задовольнить усі вимоги, ознайомтеся з асортиментом товарів на сайті vorota24.com.ua. Бажаєте купити браму просто зараз? Зателефонуйте за зручним для вас номером: +38 (050) 441-21-75, 0 (800) 30-50-77 (безкоштовні дзвінки), +38 (067) 693-70-77.

Для більш детального ознайомлення зі зразками продукції запрошуємо відвідати виставковий салон «ВОРОТА 24 Київ». Нагадуємо, що всім нашим гостям пропонуються особливі знижки! Найвигідніші пропозиції чекають на вас за адресою: вул. Кирилівська, 69-В, офіс 127.