Четвер , 25.04.2024

Максимально теплі гаражні ворота Prime в Тернополі: про найсучаснішу модель секційної брами розказують представники wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Щоб знаходження у паркувальному приміщенні не викликало дискомфорту, в ньому слід постійно підтримувати оптимальну температуру.

Безперечно, гараж можна підключити до системи обігріву, однак якщо він буде недостатньо герметичним, усе тепло швидко вийде назовні. Щоб уникнути цієї проблеми, варто встановити сучасну браму з максимально товстим полотном.

Автоматичні секційні ворота Wisniowski Prime стануть ідеальним рішенням для опалюваного гаража. Вони загерметизують проріз та не допустять, щоб волога та протяги проникали всередину будівлі.

Але це далеко не всі причини, з яких спеціалісти «WISNIOWSKI-VOROTA» рекомендують замовити дану модель. Про переваги, якими вона наділена, можна дізнатись з цієї статті.

Ворота для гаража Wisniowski Prime: топ-характеристики в одному виробі

Фахівці з польського заводу регулярно радують нас своїми корисними розробками. Найбільш вдалою конструкцією, призначеною для перекриття прорізу в паркувальному приміщенні, можна сміливо назвати модель Prime. Вона має ідеальні технічні параметри, які ми розглянемо просто зараз.

  • Функціональні елементи – петлі, кріплення, напрямні – виготовляють з оцинкованої сталі. Завдяки міцності деталей механізм працює стабільно та без збоїв.
  • Плавний рух стулки забезпечують спеціальні підшипники та подвійні ролики.
  • Для збірки полотна використовують особливі панелі INNOVO. Кожен «сендвіч» являє собою сталевий каркас, рівномірно заповнений спіненим поліуретаном. Головною особливістю даних секцій являється їхня товщина (60 мм) і неперевершений коефіцієнт теплопередачі: 0,33 Вт/м²∙К.
  • Для того, щоб підйомні ворота з сендвіч-панелей добре герметизували проріз, захищаючи гараж від вологи, протягів і холоду, їх оснащують спеціальними ущільнювачами. Еластичні елементи розташовують не тільки між секціями, а й по всьому периметру конструкції.
  • Функцію балансування полотна виконує торсіонний механізм, розрахований на 14-15 років роботи при щоденному користуванні брамою.

Сучасні ворота в гараж Prime: все необхідне в комплекті

Якщо ви вирішили купити браму з даної лінійки, то можете не турбуватися про витрати на додаткове обладнання. Виробник надає всі необхідні елементи і пристрої в базовому комплекті постачання. За безпеку та безперебійне функціонування системи відповідають:

  • Еластичні міжсекційні вставки;
  • Рухливі кришки для роликів і напрямних;
  • Вбудований бокс, який захищає торсіон;
  • Зовнішні оптичні сенсори та фотоелементи;
  • Система захисту від обриву троса та падіння полотна.

Варто зазначити, що польські ворота на гараж будуть функціонувати під управлінням фірмової автоматики METRO, яка також включена до базового набору.

Tepli harazhni vorota Wisniowski Prime v Ternopoli

Електричний привід, розроблений спільно з французьким підприємством Somfy, наділено оптимальними характеристиками. Пристрій за замовчуванням обладнано системою оптичного захисту, сигнальною лампою, радіозв’язком, протизломним блокуванням і не тільки.

Особливості дизайну підйомних воріт Prime

Вироби з даного модельного ряду являються частиною брендової колекції Home Inclusive від Wisniowski. При розробці варіацій їх оформлення були враховані всі сучасні тенденції. Для збірки полотна використовують мінімалістичні гладкі секції чи панелі з текстурою сталі, піску або натурального дерева.

Polʹsʹki vorota dlya harazha Prime – varianty dyzaynu polotna

Що стосується відтінку – він може бути будь-яким: в RAL-палітрі ви знайдете понад 200 рішень на будь-який смак. Також існує ексклюзивна серія, що містить 32 кольори, яких можна досягти лише за допомогою застосування методу облицювання. Зробити полотно максимально привабливим допоможуть дизайнерські накладки.

Як замовити автоматичні секційні ворота Wisniowski в Тернополі?

Звернувшись до нас, ви витратите лише декілька хвилин на здійснення покупки. Визначтесь із габаритами та оформленням брами, а потім вкажіть свої побажання в онлайн-формі на сайті wisniowski-vorota-kiev.com.ua.

Менеджери розрахують ціну воріт для гаража відповідно до зазначених розмірів, а також дадуть відповідь на будь-які питання щодо продукції.

Якщо ви ще не бачили зразки товарів від польського виробника – ознайомтеся з ними наживо! Це можна зробити в спеціалізованому демонстраційному салоні «WISNIOWSKI-VOROTA Тернопіль». Дізнайтесь адресу за телефоном +38 (050) 993-70-77.