П’ятниця , 29.03.2024

Сільську раду закрили на ключ, а самі шкільним автобусом поїхали на п’янку

Мешканці села Озеряни обурені діями місцевих чиновників та працівників сільської ради, котрі примудрились в робочий час влаштувати пиятику. 

Так, за словами мешканців, які просили на називати їхніх імен, щоб окремі працівники сільської ради не почали мстити, минулої п’ятниці з 12:30 сільська рада була уже закрита, а працівники установи відправилися відзначати день народження бухгалтера на околицю села.

Люди, які не змогли дочекатись працівників, дізнавшись про влаштоване застілля, негайно ж викликали поліцію.

Як стверджують місцеві, ще до прибуття поліцейських, керівництво Озерянської ОТГ втекло, а деякі жінки залишились давати пояснення.

“Десь приблизно в 12.30 весь персонал сільської ради виїхав на п’янку шкільним автобусом, це бухгалтерка ставила могорич, тому що їх попередили, що в сільраді “відмічати” заборонено. Тому вони виїхали на природу, сільраду закрили на ключ. Люди зібралися біля с/ради, а там закрито. Тоді хтось подзвонив на 102 і міліція під’їхала.

Но хтось голову попепедив, то він і заступник поїхали додому, а жінки незнали і їх автобус підвіз до с/ради. В той момент їх зустріли працівники міліції, дихали, дехто відказувався, звонили до голови і заступника, а ті не відповідали. Це всьо відбувалося під час робочого дня, що хотять те роблять. Ну міліція зафіксувала,але що там написали не знаємо, от таке”, – написали обуренні мешканці Озерян.

Також люди шоковані тим, що для власних потреб працівники сільської ради використовують шкільний автобус.

І в приклад наводять ще один випадок, а саме святкування дня народження самого голови Озерянської громади – Василя Урсуляка, коли шкільний автобус спеціально їздив у сусідні Пилатківці, щоб привезти на пиятику його заступника, пише борщівський сайт “Звістка”.

У відділі комунікації поліції Тернопільської області “Тернограду” повідомили, що виклик про п’янку у Борщівському районі був на лінію “102”. На місце події виїхали поліцейські райвідділу.

У сільській раді у цей час перебували дві жінки, причому обидві тверезі. Голова сільської ради відповів, що перебуває за межами району. Подію внесли в журнал єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення. За даним фактом проводиться перевірка.

One comment

  1. Тут вже Надала чи Пороха чи путлера немає що звинувачувати.