П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі під час акції чоловік впав на асфальт. З рота почала текти кров (ФОТО)

Акція протесту працівників облавтодору тільки що завершилася. Вона тривала годину. Як розповів голова обласної організації профспілок Андрій Присяжний, ця акція була попереджувальною. 


За його словами, якщо до 1 листопада працівникам облавтодору не виплатять зарплату в повному обсязі, люди знову вийдуть на протест. Зараз люди, які протестували, їдуть до Тернопільського облавтодору, щоб зустрітися з керівництвом.

Працівники облавтодору перекрили дорогу на Підволочиському шосе, біля аеропорту. Як повідомив нам голова обласної організації профспілок Андрій Присяжний, працівникам облавтодору не виплачують заробітну плату впродовж 4 місяців.

Борг становить більше, ніж 11 мільйонів гривень.За його словами, в акції беруть участь близько 150 осіб. Речник патрульної поліції області Катерина Басалига називає кількість страйкуючих – близько 100.

Вони пропускають лише рейсові автобуси та автомобілі, у яких є малі діти. Ні керівники облавтодору, ні служби автомобільних доріг, ні представники влади поки що до протестувальників не приїхали, розповів Андрій Присяжний.

Під час акції протесту один із страйкарів, працівник Бучацької філії Тернопільського облавтодору, впав на асфальт, йому з рота почала текти кров. До приїзду швидкої поліцейські відвезли чоловіка до лікарні. Повідомив Андрій Присяжний.

Джерело: “ТТБ”.