П’ятниця , 29.03.2024

Види воріт для гаража від виробника Wisniowski у Тернополі – обираємо підйомні ворота разом з wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Всесвітньо відоме польське підприємство виготовляє привабливі в’їзні системи на будь-який смак. Кожну модель наділено оптимальною функціональністю та привабливим дизайном.

У цій статті «ЗАВОД WISNIOWSKI» розкаже, які сучасні гаражні ворота можна замовити в Тернополі, та допоможе визначити, яка саме конструкція буде захищати паркувальне приміщення найкращим чином.

Підйомні брами UniPro – максимальна практичність та безпека

Ворота з сендвіч-панелей, які входять у дану лінійку, збираються зі сталевих секцій високої якості. Їхня товщина становить 40 мм, а внутрішнє пінополіуретанове заповнення не містить фреонів та являється екологічно чистим.

Варто зазначити, що теплі гаражні ворота UniPro оптимально підходять для енергоощадного будівництва, оскільки вони здатні підтримувати температуру в приміщенні. Спеціальні ущільнювачі, які розташовано по всьому периметру конструкції, не дозволяють теплу виходити назовні. Додатковим плюсом виробу стає гарна звукоізоляція, коефіцієнт якої складає Rc = 23 дБ.

При виготовленні воріт для дому застосовуються деталі з оцинкованої сталі, на яких не утворюється корозія. Особлива конфігурація панелей в поєднанні з ущільнювачами забезпечує надійний захист від защемлення пальців з обох боків в’їзної системи.

Механізм обладнується спеціальними пристроями, які запобігають падінню стулки у випадку поломки троса або пружин балансування. Завдяки датчику перевантаження, який встановлюють у привід, полотно не зіштовхнеться з перешкодою під час руху.

Пристрій спочатку спинить стулку, а потім поверне її в початкове положення. Для додаткової безпеки механізм опціонально обладнують фотоелементами.

Конструкцію можна пофарбувати в 1 з 200 кольорів, запропонованих у RAL-палітрі, а також надати секціям певну текстуру (4 варіанти на вибір). Щоб зробити стулку максимально привабливою, її прикрашають склінням: це можуть бути окремі віконця різних форм або ж суцільні панорамні панелі.

Секційні ворота Wisniowski UniTherm – довговічні та надійні конструкції

Брами, представлені в цій серії, поєднують в собі велику кількість можливостей. Вони відрізняються стійкістю до проникнення води та повітря, а також до вітрового навантаження. Завдяки цьому збільшується строк експлуатації системи, яка гарантовано прослужить 14 років при частоті користування до 4 циклів відкриття/закриття проїзду на день.

Polʹsʹki harazhni vorota premium-klasu Wisniowski v Ternopoli

Важливою перевагою виробів UniTherm стають панелі Innovo. Секції, що мають товщину 60 мм та оснащення системою ущільнень, забезпечують надійну термоізоляцію приміщення. Коефіцієнт передачі  тепла кожної панелі становить 0,33 Вт/м²∙К.

Між усіма «сендвічами» передбачено еластичні вставки, що кріпляться за допомогою алюмінієвих шин. Завдяки п’яти шарам сталі в місці розташування петель, конструкція стає більш міцною та надійною.

Для оформлення полотна передбачено більш ніж 200 варіантів відтінків та декілька текстур. Щоб зробити дизайн стулки привабливішим, її можна прикрасити декоративними наліпками.

Автоматичні ворота PRIME – неповторний стиль та функціональність

Основним завданням брам з даної лінійки стає збереження оптимального мікроклімату в приміщенні. Щоб досягти максимального скорочення тепловіддачі, для виготовлення стулки застосовуються вже відомі панелі Innovo.

Полотно обладнується подвійними ущільнювачами у нижній та верхній частинах, а в місцях з’єднання секцій розташовуються спеціальні еластичні вставки. Завдяки цьому кожна в’їзна система PRIME має досить низький загальний коефіцієнт тепловіддачі – 0,79 Вт/ м²∙К.

Tepli vorota dlya harazha Wisniowski v Ternopoli

Особливу увагу варто приділити дизайну польських воріт. Вони входять до ексклюзивної колекції Wisniowski Home Inclusive, яка поєднує в собі стильні в’їзні системи, вхідні двері та огорожі. Вироби мають благородне лаконічне оформлення, яке підкреслюватиме вишуканий смак власника будинку.

Полотно може бути забарвленим в 1 із 200 різноманітних відтінків, представлених в каталозі RAL. Максимально креативного оформлення вдається досягти завдяки кольорам, які отримують методом облицювання. Виробник надає 29 цікавих відтінків на вибір: вони гарантовано задовольнять найвибагливішого клієнта. Панелі можуть бути гладкими або структурованими під деревину чи пісок.

Як замовити польські ворота для гаража у Тернополі?

Для того, щоб придбати високоякісну в’їзну систему з обраної лінійки, потрібно просто зайти до інтернет-магазину wisniowski-vorota-kiev.com.ua та залишити заявку.

Щоб отримати оперативний розрахунок ціни виготовлення воріт на замовлення та професійну консультацію, зверніться до наших менеджерів за телефоном +38 (050) 993-70-77 або +38 (067) 690-24-24.

У виставковому салоні «ЗАВОД WISNIOWSKI Тернопіль» на кожного гостя чекає спеціальна знижка! Подробиці здійснення найбільш вигідної покупки можна дізнатись у наших фахівців.