Четвер , 28.03.2024

Віктор Павлік не скасовуватиме концерти через хворобу сина

Сторінки Віктора Павліка у соцмережах відразу ж зарясніли тисячами коментарів — люди співчували, радили, підтримували, звітували, що перерахували кошти.


Звістка про те, що у сина відомого співака Віктора Павліка рак, стала шоком для усіх, хто знає і любить нашого співочого земляка, пише “Газета Місто”.

Нагадаємо, два тижні тому співак у соцмережах звернувся до усіх небайдужих, що потребує їхньої допомоги: у його сина, 19-річного Павла, діагностували саркому хребців. Згодом в інтерв’ю ТСН співак розповів, як дізнався про хворобу сина: «Якийсь час почали в нього німіти ноги, і з кожним днем все більше й більше. І за тиждень його, як кажуть, просто “скосило” – відмовили ноги. Його шпиталізували. Звичайно, діагноз сказали не одразу, бо робили аналізи… В Україні Павлові зробили операцію, вирізали пухлину.

Ми сподівалися на краще, але пухлина виявилася злоякісною, це рак- саркома хребців. Лікуватися потрібно в Ізраїлі, а це дуже і дуже великі гроші, близько 200 тисяч доларів, що у гривневому еквіваленті майже шість мільйонів гривень…» Сторінки Віктора Павліка у соцмережах відразу ж зарясніли тисячами коментарів — люди співчували, радили, підтримували, звітували, що перерахували кошти…

“Люди підтримують дуже та шлють, хто скільки зможе – хто 100, хто 50, хто тисячу, хто 5 тисяч, хто 20 тисяч гривень висилає. Це дуже приємно, мене розпирає гордість від того, що в нас є такі люди, які до мене так добре ставляться. Я вдячний безмежно”, – зазначав сам співак.

А днями Віктор Павлік написав на своїй сторінці в Instagram: «Люди! Збір коштів зупинено! Дякую всім за добрі слова. А хто пише гадості, хай Бог Вас пробачить… Я мрію про те, щоб залишились зайві гроші і ми їх віддали потребуючим на лікування. В нас все добре, ми в прекрасному настрої і віримо тільки в перемогу. А я працюю щодня, без музики неможливо. Все буде добре!

P.S. Багато людей питають, чи відбудеться той чи інший концерт. Так, звичайно! Всі концерти відбудуться. Усі гроші, які я заробляю на концертах, я вкладаю в лікування свого сина…»