Вівторок , 16.04.2024

«Креатор-Буд» розпочав будівництво житлового комплексу у Києві

Будівельна компанія «Креатор-Буд» розпочала повноцінну роботу у столиці. 

Київська філія працює більше року, і за цей час підприємство має уже серйозні напрацювання та плани щодо втілення цікавих будівельних проектів.

Днями відбулось офіційне відкриття першого офісу продажів «Креатор-Буд» у Києві.

Відтепер квартири від «Креатор-Буд» у столиці можна купити в житловому комплексі на проспекті Науки, 58, що у Голосіївському районі. Офіс продажу Київської філії знаходиться на території, де ведеться будівництво житлового комплексу.

Відтак, столиця стала третім містом в Україні, після Тернополя та Львова,  де працює компанія «Креатор-Буд».

З нагоди офіційного старту продажу квартир у Києві, компанія «Креатор-Буд» оголосила акцію на купівлю квартири:

УВАГА!!! До кінця жовтня вартість квадратного метра у комплексі  «Проспект Науки, 58» – від 16 000 грн.

ЖК «Проспект Науки, 58» будується у затишному мікрорайоні Києва. Серед суттєвих переваг комплексу – розвинута інфраструктура, сучасні планування, мальовнича панорама з вікна на Голосіївський парк з одного боку та вигляд на Дніпро – з іншого.

Поруч комплексу передбачені зелений двір з дитячим садком та інтерактивним майданчиком. Аби проживання мешканців комплексу було комфортним, на першому поверсі передбачені супермаркет, кав’ярня, салон краси та аптека.

Детальнішу інформацію щодо  квартир у ЖК «Проспект Науки, 58» можна отримати на  сайтах www.kreator-bud.com та www.nauki58.com.ua

Чим цікавий комплекс для інвесторів – можна дізнатись за номерами у Києві:  (050) 062 7777 та  (097) 069 1919.

Інформацію щодо квартир у новому столичному комплексі можна також отримати в центральному офісі продажу у Тернополі, за адресою: вул.Листопадова, 1\3, тел. 52 70 07 та  (050) 6 52 70 07.

Своїм колегам із Київської філії колектив «Креатор-Буд» щиро бажає здоров’я,  віри і Господнього благословення в доброму початку достойного шляху!