П’ятниця , 19.04.2024

Степан Барна вручив військовослужбовцям сертифікати на придбання житла (ФОТО)

Сім сертифікатів для виплати грошової компенсації на придбання житла військовим та сім’ї загиблого військовослужбовця 12 жовтня вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Очільник області висловив подяку українським воїнам, які захищають територіальну цілісність держави на сході країни, а також військовим, які після здобуття Україною незалежності брали участь у бойових операціях на територіях інших держав.

«Держава пам’ятає про своїх воїнів. Сьогодні ми маємо можливість подякувати кожній родині за підтримку української армії та їхні внески у захист кордонів держави. Понад 5 тисяч мешканців Тернопільщини,  безпосередньо брали участь в антитерористичній операції, а сьогодні боронять українські землі під час Операції об’єднаних сил», – наголосив Степан Барна.

Також голова облдержадміністрації підкреслив, що саме завдяки державній політиці відроджується українська армія та створюються комфортні умови для перебування наших захисників: «Ще у 2012 році на території області не було жодної військової частини. Сьогодні ж вони відновлюються у Чорткові, Теребовлі, Тернополі, та Бережанах».