Вівторок , 19.03.2024

У Тернополі затримали “мажора” на “Бумері” і під “кайфом” (ФОТО)

19 жовтня, близько 16 години по вул. Живова поліцейські помітили автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме проїхав на заборонний сигнал світлофора.

Інспектори зупинили транспортний засіб уже на вулиці Паращука. Під час перевірки документів 26-річний керманич нервував. Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили у громадянина ознаки наркотичного сп’яніння: поведінка, що не відповідає обстановці, звужені зіниці, які не реагували на світло. Від проходження медичного огляду в найближчому лікувальному закладі 26-річний громадянин відмовився в встановленому законом порядку в присутності свідків.

Також, згідно ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні здійснили поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої в багажному відділенні, в коробці з-під мастила, виявили поліетиленовий пакет з неподрібненою речовиною рослинного походження, що зовні схожа на наркотичну.

На місце події викликали слідчо – оперативу групу. Oкрім того на чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), постанову за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора).