Субота , 20.04.2024

У Тернополі – новий міський голова

30 жовтня в сесійній залі Тернопільської міської ради відбулася сесія Молодіжної міської ради з питань звітування діючого голови та обранням нового молодіжного міського голови Тернополя, заступників та членів прес-центру.


В результаті голосування присутніх, вдруге перемогу на посаду молодіжного мера Тернополя здобула голова Тернопільської міської організації Спілки Української Молоді в Україні Леся Голик. Про це повідомляють у прес-службі міської ради.

Підтримав і привітав з повторним обранням Лесю Голик і очільник Тернополя Сергій Надал, який побажав їй активної роботи, наснаги і подальших успіхів у розбудові молодіжної політики Тернополя.

Довідка: Молодіжна міська рада є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії міської ради та її виконавчих органів і молоді міста Тернополя, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, які впливають на життя молоді та її участь в усіх сферах життя суспільства в місті.