П’ятниця , 29.03.2024

Щемлива історія до сліз: 101-річна мама доглядає хвору доньку (ФОТО)

На Тернопільщині 101-річна матір доглядає доньку, яка прикута до ліжка. Зворушливу історію опублікували в мережі «Фейсбук» на сторінці «Карітасу» в місті Бережанах.

«Дуже часто люди шукають відповіді на складні життєві питання. Що таке любов до ближнього? У чому сенс мого життя? Спілкуючись з людьми при потребі у нашому місті, часто знаходимо ряд відповідей, прикладів самовідданості й милосердя, що чіпляють до глибини душі», – пишуть працівники благодійної установи.

Історія місцевої довгожительки їх настільки вразила, що вони вирішили поділитися нею з іншими.

«Один з таких прикладів – життєвий шлях 101-річної й неймовірно інтелігентної пані Козловської, яка доглядає свою талановиту доньку вишивальницю Марію, на жаль, прикуту до ліжка хворобами. Вражає, коли розумієш, на що здатна сторічна матір для своєї дитини», – поділилися у «Карітасі».

Під час візиту до родини працівники установи передали молодшій жінці візок для пересування. В інтернеті історія зібрала чимало поширень і вподобань. Жінкам бажають здоров’я і ще довгих років життя.

«Спілкування із такими людьми мотивує ніколи не опускати руки, чим не причина спробувати й собі?», – пишуть користувачі.