Четвер , 25.04.2024

Про алюмінієві двері Wisniowski Deco в Тернополі розповідають представники brama-market.lviv.ua

Перебуваєте в пошуку надійної вхідної системи, яка відрізнятиметься високою якістю?

Зверніть увагу на елітні зовнішні двері Wisniowski Deco. Їхня конструкція має кілька конфігурацій залежно від технічних параметрів приміщення. Всі моделі мають високий клас безпеки, тепло- та шумоізоляції.

Наразі виробник пропонує 3 серії Deco: Plus, Basic і Light. У цій статті фахівці «БРАМА МАРКЕТ» розповідають про всі особливості даних конструкцій.

Польські двері Wisniowski Deco: параметри

Профіль, рама та коробка виконуються з алюмінієвого сплаву підвищеної міцності. Декоративні елементи, дверні ручки та механізми виготовлені з міцної сталі. Показник звукоізоляції системи дорівнює 36 дБ.

Вона являється стійкою до температурних перепадів і вітрових навантажень. У конструкції використовуються приховані, або петлі шарнірні, також є варіант із накладками. Тепер розглянемо відмінності трьох конфігурацій систем Deco.

Показник/назва моделіPlusBasicLight
Глибина посадки полотна, мм777060
Система профілю

 

МВ 86 STМВ 70МP 60
Теплоізоляція полотна, Вт/м²∙К

 

1,21,41,8

Сучасні вхідні двері з системою безпеки та контролю

У базову збірку завжди включена циліндрична система захисту від злому, яка включає 5 ступенів захисту. Використовується автоматичний замок з триточковою конфігурацією класу C. Підвищити контроль безпеки можна за рахунок таких елементів: механічні блокіратори злому та прихований довідник.

Suchasni alyuminiyevi dveri Wisniowski v Ternopoli

Виробник пропонує 2 види електричних систем контролю з можливістю фото- та відеозйомки:

  1. Замки Autotronic і Multitronic можуть інтегруватися з системою «розумний дім». Ви контролюєте ситуацію в зручний час і в будь-якому місці, підключившись до smartCONNECTED у смартфоні.
  2. Пристрій Lock io Controller дозволяє управляти входом, використовуючи технологію io-homecontrol. Він дозволяє підключитися в системі TaHoma.

Двері в будинок Wisniowski: дизайнерські рішення

Польські системи виготовляються в класичному та мінімалістичному стилі. Вони встановлюються на довгий термін, тому повинні відповідати архітектурним рішенням котеджу. Вхідні алюмінієві двері Deco можуть бути оформлені в 20-ти різних кольорах: традиційний метал, імітація дерева або матове покриття.

До того ж, забарвлення можна вибрати з каталогу RAL. Як правило, конструкцію фарбують в один колір, однак замовник може затвердити виконання в двох відтінках.

Polʹsʹki vkhidni dveri v budynok Wisniowski v Ternopoli

Як замовити алюмінієві двері Wisniowski Deco в Тернополі?

Оформити заявку на покупку сучасної вхідної системи можна на сайті brama-market.lviv.ua. Для попередньої консультації телефонуйте за номером +38 (067) 112-18-69  або +38 (050) 356-21-14.

На сертифіковані польські двері надається гарантія до 5 років. Якщо ви не знаєте, якого розміру має бути бажана конструкція – обов’язково звертайтеся до нас перед здійсненням покупки! Досвідчені фахівці приїдуть на об’єкт, виконають безкоштовний замір прорізу та оцінять його готовність до установки.

Бажаєте ознайомитися з повним асортиментом продукції від виробника Wisniowski та отримати приємні бонуси?

Запрошуємо завітати до спеціалізованої демонстраційної зали «БРАМА МАРКЕТ Тернопіль», де знижка чекає на кожного гостя. Дізнайтеся місцезнаходження найближчого шоу-руму, зв’язавшись із менеджерами нашого онлайн-магазину.