П’ятниця , 26.04.2024

Чергове хамство у тернопільській маршрутці – водій показав пасажирці середній палець (ФОТО)

Вчора, 15 листопада, через протести працівників облавтодору, на певний час був перекритим рух центром Тернополя, маршрутні автобуси зупинилися.

Тож деякі пасажири маршруток почали вимагати повернути їм вартість проїзду, оскільки їх не довезли до місця призначення. Однак  у відповідь пасажири наштовхувались на хамство водіїв.

Про такий випадок написала София Харик.

Випадок жінка описала у Facebook-спільноті Тернопільські плітки.

“Їхала сьогодні у маршрутці номер 6 о 11.40 дня. я була просто шокована таким хамським відношенням водія. Моєму обуренню не було меж! Сіла біля 6 магазину на маршрутку, Доїхали ми до ж/д вокзалу, як шофер відмовився їхати далі. Тому що у центрі перекрили дорогу.

Я попросила шофера повернути гроші за проїзд, на що мені було сказано, що гроші повертати він не збирається зі своєї кишені. Що йому все рівно. Сказав, щоб я брала свій квиток і йшла звідси.

Я пояснила, що я тільки сіла у маршрутку, що я хочу, щоб гроші мені повернули.

Я не доїхала до свого місця призначення і навіть двох зупинок теж.

На що він відповів мені, що я дурна чи що. Я тримала себе в руках, як могла не хамила, зверталася на ви. Я дістала телефон, щоб сфотографувати його, він показав мені середній палець, а потім і взагалі послав на х**.

У мене слів не було чесно! Це взагалі нормальне відношення до людей? Ми що скоти? Не я одна просила віддати гроші, але ніхто не мав часу на суперечку!

До чого я це все веду? За що вони хочуть 9 грн за проїзд, як їм нема за що заплатити і 5 грн? Чому я маю зіпсований настрій на цілий день через таких як він?

Фото додала і фото чеку також. Час зазначений і зауважте номер квитка. на той час номер 166. нізащо не повірю, що до цього часу він всього лиш провіз 166 людей. Від 7 ранку майже до 12 обіду він запхав в свою кишеню за цей час досить багато. А за 5 гривень з “своєї” кишені він ладен облити брудом людину, яка на відмінну від нього, в його сторону не сказала нічого поганого!

Гроші повернув мені з чужої кишені. чоловік зайшов, дав 10 грн і сказав: “Візьми за проїзд, а решту віддай їй!”, – йдеться в дописі.