Четвер , 28.03.2024

Як правильно підібрати сережки під форму обличчя

Як значна кількість жінок обирають собі сережки золоті? Дивляться на дизайн, матеріал, розмір – що завгодно, тільки не один важливий нюанс…

Купити золоті сережки

Мова про форму обличчя! Так-так, вона у кожної людини своя, від неї залежить, наскільки вдалим буде те чи інше поєднання.

На жаль, більшість пані не зважають на таку особливість і даремно! Ми запитали популярний ювелірний інтернет-магазин Алмаз-Золото: як правильно підібрати прикрасу згідно свого типу лиця.

Золоті сережки – підкресли природну чарівність та індивідуальність!

Красуні різного віку обожнюють золоті сережки, та чи всі вони дійсно пасують до їх зовнішності?

Пригадайте, точно ж бачили наступну ситуацію: неймовірної краси прикраса, можливо, коштувала купу грошей, колір просто космічний, а захопленню немає меж.

Та раптом, надягаючи її на вушка, помічаєте – щось не так, наче річ бездоганна, але окремо від Вас самої. Щоб уникнути таких неприємних історій, пам’ятайте про особистий тип личка:

  • Овальне. Власницям підходять фактично будь-які різновиди. Особливо розкішно виглядатимуть підвіски аналогічної ф-ми та краплевидні аксесуари.
  • Кругле. Тут треба намагатися візуально звузити обличчя, тому надавайте перевагу тонким, видовженим моделям. Разом із тим, намагайтеся уникати масивних сережок, а надто круглих дисків та конго.
  • Квадратне. Першочергова задача пом’якшити лінію вилиць та підборіддя, тому відмовляємося від широких, гострих прикрас. Натомість, варто купити сережки з золота округлої тендітної форми (подовжені версії, кільця, круглі та фігурні підвіски, «крапельки» тощо).
  • Трикутне. Ніжні перлинки допоможуть зробити виразним обличчя, додадуть м’якості, приберуть зайву довжину. Також радимо звернути увагу на варіанти з різноманітними витинанками, дугами, об’ємними підвісками. Ще личитимуть пусети – класичні сережки золоті. Каталог хорошого салону задовольнить усі Ваші потреби!

Звичайно, розглянули коротко типові випадки. Рекомендуємо приділити час шопінгу, міряти якомога більше виробів. У такому випадку на власні очі побачите, відчуєте, які максимально вдало підкреслюватимуть Вашу красу. Ну а для того, щоб було куди зазирнути на закупи, залишаємо корисне посилання: zoloto-almaz.com.ua!

Де найвигідніше купувати золоті сережки: ювелірний магазин «Золото-Алмаз» допомагає стати щасливою кожній жінці!

Купити золоті сережки

Нові гарні «штучки» завжди підіймали настрій прекрасній половині людства, надихали, окриляли. Так є і зараз, деякі речі незмінні!

Знаємо, Ви любите золоті сережки, тому ювелірний завод неодмінно стане Вам у нагоді! Вражаючий асортимент, приємні ціни, а найголовніше – такі красиві, витончені колекції чудово підкреслять молодість і сяйво!

Ювелірний магазин zoloto-almaz часто влаштовує акції та розпродажі, не проґавте можливість вигідно придбати якісні прикраси від українського виробника!