П’ятниця , 29.03.2024

В аварії на трасі Львів-Тернопіль загинув православний священик (ФОТО)

21 листопада дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася на трасі Львів-Тернопіль поблизу села Велика Вільшаниця Золочівського району.

Автомобіль Citroen Berlingo врізався у туристичний автобус Neoplan.

На момент аварії у туристичному автобусі були пасажири. Вони не постраждали. Водій легкового автомобіля загинув на місці ДТП.

Обозреватель” повідомляє, що загиблий кермувальник авто – священик УПЦ Київського Патріархату Володимир Марцинів.

Зіткнення було лобовим. Після аварії легкове авто перетворилося на купу металобрухту.

Користувачі Мережі зазначають, що ділянка дороги, на якій сталася аварія, є небезпечною.

“Перед місцем ДТП, яке зображене на фото, є невеликий підйом. На ньому — розділова смуга, а далі різкий спуск. Так ось, розділова там зовсім не потрібна. Там немає нормальної видимості. На тому місці загинули мої друзі”, — зазначила користувачка Марія Воробець.

Мешканці села Ремезівці, де народився загиблий священик, наголошують, що отець був неймовірно добрим та чуйним, завжди допомагав людям та нікому ні в чому не відмовляв.

Місцеві кажуть, що отець Володимир раніше правив службу в Києві, а потім в одному з сіл. У день страшної аварії він саме їхав на службу. У загиблого залишився 10-річний син.

На місці цієї аварії три роки тому в страшній ДТП загинув співак Владислав Левицький, його сестра та 7-річна племінниця.