Середа , 24.04.2024

«Дві дороги, як дві долі»: Михайло Апостол порівняв результати ремонту доріг на прикладі рідного села

Радник міністра МВС Михайло Апостол порівняв підходи до ремонту доріг у різних компаній на прикладі рідного села – Ласківців на Теребовлянщині.

На своїй сторінці у соцмережі політик розповів, що одну дорогу ремонтували шляхом «поділу» на ділянки, аби обійти тендер і відмити виділені на ремонт кошти.

«Одну поділили по 40 метрів, вартістю по 125 тисяч гривень кожна ділянка, щоб обійти тендер, і просто заключили договір з певною компанією. Думаю, тупо хотіли відмити мільйони гривень платників податків. Ремонту практично жодного: завезли кілька автомашин неякісного щебню, засипали вибірково, незрозуміло за якими критеріями, ями, думаю, до першого дощу, і прочистили частину канав. Усе. Може, і пройшло б, якби я випадково не приїхав додому з Києва…», – розповів політик.

Як уточнив Михайло Апостол нашому виданню, йдеться про дорогу власне в Ласківцях.

А компанія, яка ремонтувала ділянку дороги з Буданова в Ласківці, виграла тендер. «Ніхто нічого не ділив, і вже на закінченні роботи по ремонту, здавалося колись, уже безнадійної дороги», – зазначив Михайло Апостол.

За його словами, ще перед початком робіт з ремонту цієї дороги Апостол попередив керівників компанії, що хотів би разом з ними перевірити якість виконаних робіт по їх закінченню.

«Учора із задоволенням проїхався по цій ділянці дороги та послухав схвальні відгуки десятків автомобілістів», – підсумував радник глави МВС.

Про які саме компанії йдеться, політик не уточнив.

Нагадаємо, раніше Михайло Апостол вказав, де прихована корупція при наповненні місцевих бюджетів.