Субота , 20.04.2024

Йдуть морози: на Тернопільщині передбачають справжню зиму

Впродовж доби на зміну морозам прийдуть снігопади, – попереджають метеорологи. У західному регіоні можливі дощі з мокрим снігом. Температурні показники коливатимуться від незначного мінуса до незначного плюса.


За прогнозами Укргідрометеоцентру, цього тижня по всій території України передбачається прохолодна погода, зі снігами та морозами. На початку тижня температурні показники дещо підвищаться, проте останніми днями листопада можливі сильні морози.

«Вологі атмосферні фронти сприятимуть незначному підвищенню температурних показників. Потепління супроводжуватиметься дощами та мокрим снігом. Через нічні заморозки на дорогах може утворюватися ожеледиця. Вітер змінних напрямків 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря: вдень 4 – 6 градусів тепла, вночі до трьох градусів морозу. Поступово до кінця тижня температурні показники знижуватимуться».

Метеорологи попереджають: на автошляхах можуть виникати небезпечні ситуації. Оскільки найближчими днями утворюватиметься ожеледиця, а також можливі ранкові тумани, пише “ЗЗ”.