Вівторок , 16.04.2024

“Шахтар” у Лізі Чемпіонів здобув перемогу над “Хоффенхаймом” (ВІДЕО)

Донецький “Шахтар” у 5-му турі групового етапу Ліги Чемпіонів вчора, 27 листопада, в гостях зіграв проти німецького “Хоффенхайма”.


Українська команда дуже активно і вдало розпочала поєдинок. На 14-ій хвилині Ісмаілі, зігравши в стінку з Тайсоном, вийшов на ударну позицію і влучним ударом відправив м’яч у сітку воріт суперника.

Не встигли німці оговтатися, як уже через хвилину гірники забили другий гол. Мораєс відібрав м’яч у суперника і майстерним пасом вивів Тайсона віч-на-віч з воротарем. Бразилець не схибив.

2:0 – здавалося б чудова  заявку на перемогу. Але уже на 17-ій хвилині “Хоффенхайм” відквитав один м’яч. Відзначився Крамаріч.

А на 40-ій хвилині Цубер забив другий м’яч у ворота “Шахтаря”. 2:2 – з таким рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі “Хоффенхайм” залишився у меншості – на 60-ій хвилині червону картку отримав Салаї.

Втім, на малюнок гри це особливо не вплинуло. Гостра і вперта боротьба точилася до останніх секунд поєдинку. І лише на 92-ій хвилині Тайсон забив переможний м’яч. 3:2 – важка гостьова перемога над “Хоффенхаймом”.

У другому матчі групи F французький “Ліон” вдома зіграв в нічию з англійським “Манчестер Сіті” – 2:2.

У заключному поєдинку групового турніру “Шахтар” 12 грудня вдома прийматиме французький “Ліон”. Для виходу у плей-оф Ліги Чемпіонів гірникам потрібна тільки перемога.

Адже після 5 зіграних турів у групі F лідирує “Манчестер Сіті” – 10 очок. На другій позиції “Ліон” – 7 очок. У “Шахтаря” 5 очок і у “Хоффенхайма” – 3.