Субота , 20.04.2024

Завдяки благодійному фонду «Апостол» допомогу отримали тисячі жителів України

Колишній народний депутат України, нині – радник глави МВС Михайло Апостол підбив підсумки роботи благодійного фонду «Апостол» за рік, що минає.

На своїй сторінці у соцмережі Апостол повідомив, що завдяки фонду благодійну допомогу отримали тисячі жителів України: соціально -незахищені верстви населення, хворі, інваліди, багатодітні, сім’ї учасників АТО, тимчасові переселенці із східних областей, дитячі будинки, сиротинці.

«Наша допомога – це безкоштовні медичні консультації, продукти харчування, медикаменти, медичне обладнання, багатофункціональні ліжка, інвалідні коляски, одяг, взуття, різноманітні дитячі подарунки…

Всі ці акції спільно із МБФ «Сприяння розвитку медицини» та «Крокуємо з турботою» проходили і проходять безперервно, без копійки державних коштів.

Ми ніколи не отримували грантових коштів , ми поки що не входимо в різного роду благодійні асоціації та міжнародні структури, ми до цього йдемо», – розповів Михайло Апостол.

Чисто для того пишу, щоб почути побажання, зауваження, недоліки ,а також пропозиції щодо подальшої співпраці всіх…

Опубліковано Михайлом Апостолом Вівторок, 25 грудня 2018 р.

 

Він подякував за самовіддану працю своїм колегам Ігорю Бриченку, Олегові Овечку, Тарасу Кременю та їхнім сім’ям, десяткам наших прекрасних волонтерів та партнерам.

«Хочу з приємністю наголосити: Благодійний фонд «Апостол» працював, працює і, надіюся, буде продовжувати свою діяльність, правда, трохи в іншому форматі. Ми не зупиняємося, ми будемо продовжувати наші акції ще потужніше», – підкреслив Апостол.