Вівторок , 23.04.2024

У податкових міліціонерів Тернопільщини – новий керівник

Оперативне управління Головного управління ДФС у Тернопільській області очолив полковник податкової міліції Олег Гаркуша.

Гаркуша

На минулому тижні представив нового керівника структурним підрозділам перший заступник начальника ДФС в області Віталій Дума.

Він побажав фахівцям структурного підрозділу та їхньому очільнику продуктивно  працювати над втіленням уже визначених планів, конкретних напрацювань.

«Усі зусилля податкової міліції спрямовані на детінізацію підприємництва та наповнення державного бюджету, проте ще є резерви у боротьбі з тіньовою економікою», – зазначив Віталій Романович. Посадовець також побажав ефективної співпраці та успішного завершення року.

До речі, народився Олег Володимирович Гаркуша 10 січня 1982 року в місті Києві. Повну вищу юридичну освіту здобув у Національній академії ДПС України за спеціальністю «правознавство». Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в АТО».

Трудову діяльність розпочав у податковій міліції з серпня 1999 року, де пройшов усі щаблі від оперуповноваженого до начальника відділу, управління. До призначення на Тернопільщину, очолював оперативне управління ГУ ДФС у Полтавській області.