Четвер , 28.03.2024

У Тернополі чоловік викрав авто на “бляхах”

У Чортківському слідчому ізоляторі перебуває тернополянин, якому інкримінують хуліганство. Вирішується питання про оголошення підозри і по незаконному заволодінні транспортним засобом та опору працівникам поліції.

Впродовж кількох місяців правоохоронці Тернопільщини намагалися піймати тернополянина, який неодноразово вчиняв правопорушення та з місця злочину тікав.
Ще в липні цього року підозрюваний почав розбірки на одній із автомийок обласного центру. Чоловікові не сподобалося, як водій іномарки припаркував власне авто. Дебошир схопив перше, що потрапило до рук, і почав бити по кузову. Після цього зловмисник втік. Його зафіксували камери спостереження. Проте піймали тернополянина не одразу.
13 листопада підозрюваний знову потрапив у поле зору правоохоронців. Він викрав автомобіль марки Peugeot на литовській реєстрації. Даний транспортний засіб був припаркований на мікрорайоні БАМ.
В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили особу, причетну до даного злочину, та затримали її. Чоловік, 1984 року народження, уже притягувався до  відповідальності відповідно до статті 296 частина 4 ККУ – хуліганство.
Вирішується питання про оголошення йому підозри по інших статтях кримінального кодексу України. Триває слідство.