Четвер , 28.03.2024

У тернопільському готелі нігерієць побив громадянина США

За два кримінальних злочини – за крадіжку та грабіж, відповідатиме у суді уродженець Нігерії, 1996 року народження.

Підозрюваний напав та побив громадянина Сполучених Штатів Америки, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами правоохоронців, до них ще 12 грудня із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся потерпілий. Чоловік розповів, що на даний час працює в столиці. Через інтернет познайомився з дівчиною.

Під час переписки вона поскаржилася на складне матеріальне становище і попросила допомогти фінансово. Американець погодився. Зустрітися домовилися в Тернополі. Нова знайома зняла товаришеві номер в одному з готелів обласного центру. І в той момент, коли вони спілкувалися в кімнаті, до них увірвався нігерієць та почав бити гостя.

Вже під час розслідування стало відомо, що дебошир – це наречений дівчини, який також мешкав в тому ж готелі. А от спільна подруга, як з’ясувалося, неповнолітня.

Аби припинити побої, американець запропонував гроші. За залагодження конфлікту спочатку заплатив 7 тисяч гривень. Але цього було мало і нігерієць відібрав мобільний у потерпілого і зажадав за нього викуп – ще 10 тисяч гривень.

Такі заробітки не завершилися тихо. Побитий іноземець за допомогою звернувся до правоохоронців. Тепер саме працівники поліції повинні розставити усі крапки над І, а подальшу долю підозрюваного вирішить суд.