Субота , 20.04.2024

Михайло Апостол поділився думками про здоров’я нації

Колишній народний депутат Михайло Апостол поділився думками про здорову націю і її майбутнє.

Михайло Апостол

На своїй сторінці у соцмережі радник віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва з питань АПК згадав той час, коли продукти харчування були натуральними.

«Пам’ятаю той час, коли в маслі було масло, в кефірі – кефір, а в молоці – молоко. Знаю ,що таке парне молоко, пам’ятаю його смак і запах. Це були продукти, які також бралося на обід в час важкої фізичної праці, наприклад в полі, і нічого, тримали калорії», – згадав він.

 

Михайло Апостол зазначив, що думає про майбутнє і про здорову націю, про своїх онуків.

«…Про здорову органічно чисту продукцію хоча б у лікарнях, яслях, садочках, у школах в початкових класах… Адже ми витрачаємо кошти і час на розмови про лікарні, лікарів, ліки, лікування … бо це бізнес і прибутки, а практично мовчимо про здоровий спосіб життя, здоров’я, здорове харчування… Це дорого і неприбутково», – написав він.

Михайло Апостол додав, що сьогодгні в Україні на більш як 400 тисячах гектарів вирощується органічно чиста продукція. Понад 90% цієї продукції експортується в країни, «де людина є найбільшою її цінністю, де є розуміння, що здоров‘я майбутньої нації – це понад усе».

«Я уже не хочу говорити про економіку. Це інша тема», – додав він.