Четвер , 28.03.2024

Різкі погодні зміни на Тернопільщині: йде потепління

Різкі погодні зміни передбачають метеорологи на Тернопільщині цими днями. Після морозів в області потеплішає. За прогнозами Укргідрометеоцентру, уже на початку цього тижня по всій території регіону спостерігатимуться плюсові температурні показники.



Як повідомила синоптик Наталка Діденко, через різкі перепади температурних показників більшість областей України звільниться від снігу, в тому числі і Тернопільщина. Проте ускладнюватиме погодні умови в краї ожеледиця.

«З початку тижня температурні показники у західному регіоні підвищуватимуться. Вдень передбачається від нуля до двох градусів тепла; вночі стовпчики термометрів знижуватимуться до семи, місцями дев’яти градусів морозу. Однак вже з вівторка у західному регіоні спостерігатимуться значно вищі і нічні температурні показники. Загалом температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Метеорологи попереджають: різкі перепади температурних показників можуть позначитися на самопочутті та здоров’ї метеозалежних людей, пише “ЗЗ”.