П’ятниця , 29.03.2024

Апостол показав «103 сходинки до пекла і раю» Івана Марчука

Депутат Верховної Ради України попереднього скликання, радник глави МВС Михайло Апостол привітав народного художника України Івана Марчука з Різдвяними святами.

Разом з головою ради Тернопільського земляцтва в Києві Валерієм Бачинським та друзями митця пан Михайло піднявся 103-ма сходинками до майстерні генія сучасності.

103 сходинки до пекла і раю.Різдво на Голгофі з Іваном Марчуком.

Опубліковано Михайлом Апостолом Вівторок, 8 січня 2019 р.

«Це приміщення розташоване на 6-му поверсі, до нього веде 103 сходинки. Щодня їх мусить долати 82-річний митець. І для значно молодших людей це непросто. А кожен день іти і творити – набагато важче», – зазначив Апостол.

Він додав, що в майстерні митця ніколи не було тепла, гарячої води, не завжди є постійне електропостачання. Але Іван Степанович на це не зважає – він творить і своїми роботами проставляє нашу країну. Тільки торік було понад 10 виставок художника!

103 невиконаних обіцянки даних Івану Марчуку 103-ма політиками.

Опубліковано Михайлом Апостолом Вівторок, 8 січня 2019 р.

Земляки і друзі провідали Івана Марчука, заколядували, побажали здоров’я ще на сто років. І зауважили, що 103 сходинки – це символ 103-х обіцянок, які дали видатному художникові політики, йдучи на вибори. Буде виставкова зала, виставковий центр Івана Марчука, музей Івана Марчука, зрештою, буде все, що повинно належати Україні від Івана Марчука… А віз і нині там.

Нагадаємо, Михайлові Апостолу вдалося повернути геніальному художнику Івану Марчуку його безцінні картини, які аферисти практично уже в нього вилучили.