Четвер , 28.03.2024

Джерело святої Анни не пересохло, але води там дуже обмаль (ВІДЕО)

Джерело святої Анни, яке розташоване на Волині поблизу Кременця, відчутно зменшилося у своїх розмірах.

У цьому можна переконатися, переглянувши відео, зроблене 19 січня 2019 року.

Представник однієї з туристичних компаній, яка займається організацією паломницьких турів святинями України, вирішив спростувати інформацію про те, що джерело святої Анни начебто пересохло.

Чоловік 19 січня цього року зняв відповідне відео, закликавши паломників все ж таки і надалі відвідувати святиню. При цьому він зазначив, що джерело не пересохло, просто зараз у ньому трохи менше води.

Втім, з відео добре видно, що води там насправді дуже обмаль. Якщо раніше купальня простягалася на більш, ніж десяток метрів у довжину та ширину, то зараз для купання залишився невеличкий “басейн” розмірами приблизно 3х4 м.

Нагадаємо, джерело святої Анни розташоване у селі Онишківці Рівненської області орієнтовно за 7 км від міста Кременець Тернопільської області та за 30 км від Почаєва.

Джерело дуже популярне серед православних паломників, які вирушають у тури до Почаєва. Втім, два роки тому була інформація про те, що джерело пересохло. Згодом також повідомлялося, що для порятунку пам’ятки воду у джерело привозили пожежними машинами.

4 коментарі

  1. Води вже повно
    Можна їхати і не вірити чуткам
    Рекомендую паломницьку службу Святині України

  2. Води вже повно
    Був в неділю 10 березня
    pochaev.com.ua