П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині передбачають мокрий сніг з дощем

Погодні зміни йдуть на Тернопільщину. Замість морозів в регіоні передбачають мокрий сніг з дощем, а також сильний вітер. За прогнозами метеорологів, температурні показники коливатимуться близько нуля.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко, тиждень розпочнеться з мінливою погодою. Місцями можливі хуртовини, а також сніг з дощем.

«В Україні завтра буде мокро, вітряно й тепло. Передбачається сніг, мокрий сніг, часом з дощем. Також можливий сильний вітер, спостерігатимуться пориви північно-східного та південно-східного вітру до штормових 15-22 метрів за секунду. Щодо температурних показників, то буде тепло, вдень від 2 морозу до 3 тепла. Щоправда вночі не обійдеться без морозів: місцями стовпчики термометрів знижуватимуться до семи градусів морозу», – розповідає Наталка Діденко.

За пронозами Укргідрометеоцентру, на Тернопільщині упродовж наступного тижня спостерігатиметься тенденція до потепління. Проте разом із підвищенням температурних показників почастішають опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пише “ЗЗ”.