Вівторок , 23.04.2024

На Тернопільщині у сільському клубі шестеро молодих людей отруїлися чадним газом

Прикрий випадок трапився сьогодні вночі у селі Рай Бережанського району. Там у місцевому будинку культури отруїлися продуктами горіння 6 молодих людей віком від 17 до 20 років.

6 січня о 00:07 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що в селі Рай Бережанського району в приміщенні місцевого будинку культури місцеві жителі отруїлися невідомим газом.

По прибуттю на місце події оперативної групи Бережанського районного відділу Управління, співробітників поліції, екстреної медичної допомоги та аварійної служби газу встановлено, що в приміщенні будинку культури перебуває 4 особи без свідомості.

Орієнтовні обставини події: група осіб перебуваючи в приміщенні місцевого будинку культури увімкнули газовий конвектор, у зв’язку з несправністю опалювального приладу продукти горіння потрапили в приміщення. Остаточні обставини події встановлюються працівниками поліції.

В наслідок події травмовано 6 осіб – 1998, 2000 та 2001 років народження, яких з діагнозом «Отруєння продуктами горіння» госпіталізовано до Бережанської центральної районної клінічної лікарні, повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.