Субота , 20.04.2024

Радник глави МВС Михайло Апостол застеріг від фальсифікацій на виборах

Радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол навів дані про кількість виборців у Тернопільській області і застеріг від фальсифікацій при обранні Президента України. 

Про це Апостол написав у соцмережі.

«За даними Державного реєстру, станом на кінець 2018 року кількість виборців, які можуть брати участь к виборах Президента України 31 березня 2019 року у Тернопільській області, становить майже 829 тисяч осіб, включаючи громадян з відміткою про вибуття.

Так ось, скільки таких людей з такою відміткою, не знає ніхто. Отже, цей зазор є одним із шляхів фальсифікації, де на дільницях, на яких недостатній контроль, або багато інших причин, відбувається вкид бюлетенів за людей, які є в реєстрі, але на даний час не проживають в Україні.

Нам відомі інші шляхи фальсифікації – це створення мережі (скупка голосів), заключення договорів цинічна скупка голосів) та багато інших способів», – зазначив він.

За даними Державного реєстру,станом на кінець 2018 року, кількість виборців які можуть приймати участь к виборах…

Опубліковано Михайлом Апостолом Понеділок, 14 січня 2019 р.

Апостол зауважив, що ситуація на Тернопільщині віддзеркалює ситуацію по всій країні.

«МВС просто хоче попередити: цього не буде, претендент виграє чесно, і не важливо, хто це буде», – додав він.
Михайло Апостол також наголосив на тому, що на достойне життя не варто сподіватися тим, хто продає свій голос на виборах.

«Чому ми продажні? Чому ми навчилися робити бізнес на своїй продажності? На виборах, коли вирішується доля країни і нашого майбутнього, ми продаємо свій голос, а на наступний день плачемо, що погано живемо. А хто запропонує нормальне, достойне життя продажним людям? Ніхто й ніколи», – вважає Апостол.