Субота , 20.04.2024

У Тернополі почали ремонтувати дороги

Починаючи від сьогодні, 3 січня, та впродовж наступних днів комунальні служби Тернополя проводитимуть ліквідацію глибоких вибоїн асфальтобетонного покриття на автошляхах міста, де спостерігається підвищений рівень аварійності.

Як наголошує начальник відділу технагляду Олег Вітик, це ще не поточний ремонт дорожнього покриття, а лише попереджувальні заходи для забезпечення нормального проїзду автотранспорту у зимовий та післязимовий періоди.

Для проведення аварійного ямкового ремонту працівники комунальних служб використовують щебенево-піщану цементну суміш, яка найбільше підходить для ліквідації ям у холодну пору року.

Відтак, повноцінний ремонт дорожнього покриття на вулицях Тернополя розпочнеться з настанням сприятливих погодних умов та стабільною температурою повітря, не нижчою 5 градусів цілодобово, повідомляють у прес-службі міської ради.

Наразі роботи з ліквідації ям розпочалися по обидві сторони вул. 15 квітня, а до кінця дня ямковий ремонт буде виконаний також на вулицях Є. Коновальця і Рєпіна. Загалом працівниками комунальних служб заплановано ліквідувати більше 100 аварійних вибоїн на міських дорогах протягом наступних днів.