Четвер , 25.04.2024

Тернополянам на замітку: яким подарунком здивувати кохану у День святого Валентина

Свято вже «на носі» — завтра тернополяни разом з усім світом відзначатимуть День закоханих. Ви досі не визначилися із подарунком для своїх других половинок?

Журналісти сайту «Тернополяни» вирішили допомогти вам обрати безпрограшний варіант.

Отож, що подарувати дівчині або жінці до Дня святого Валентина? День закоханих – це перш за все емоції. І якщо хлопець може просто не помітити відсутність вранішньої смс з привітаннями, то для представниці прекрасної статі через це День Валентина може задатися повністю зіпсованим з самого рання. І тут вже не допоможе жоден подарок. Тому ранок найкраще починати з романтичної смс-ки (якщо живете окремо), або з милої листівочки біля вранішньої кави (якщо проживаєте разом).

Завжди відмінним подарунком до свята були і залишаються прикраси (тут або коштовні, або краще відмовитися взагалі від такого варіанту).

Також хорошим сюрпризом стануть парфуми. Звісно ж, якщо знаєте про вподобання коханої.

А ще — білизна з кружевом (тут важливо не прогадати з розміром) для вашої другої половинки ніби створена для цього свята.

Можна проявити креативність та подарувати альбом з фотографіями з часів знайомство до сьогодні.

І обов’язково романтична вечеря. Це буде головним подарунком до Дня закоханих. Можливо, це інтимний вечір вдома зі свічками та музикою, або ресторан з продовженням… чи навіть нічний клуб… Ви краще знаєте те, що їй подобається.

Якщо говорити про сучасні технології, то тут теж є з чого обрати. Так, ваші кохані обов’язково оцінять презент у вигляді розумного годинника. Цей гаджет не лише може рахувати кроки чи моніторити сон, але й виконувати ряд розумних функцій – отримувати повідомлення, програвати музику, дзвонити, здійснювати безконтактну оплату тощо. Тож для сучасної активної дівчини такий девайс дуже знадобиться.

Ще один варіант для любителів кави чи чаю — горнятко з підігрівом. Дуже корисний девайс, особливо у цю пору року. Це може бути підставка, яка і підігріває горнятко, або ж термогорня із функцією підігріву, яке можна брати на роботу. Більшість із таких гаджетів можуть заряджатись через порт USB. Тобто підставку можна поставити біля комп’ютера і вона підтримуватиме температуру напою у комфортному градусі. Горнятко з підігрівом покаже, що ви турбуєтесь про кохану.

А якщо у вас більші можливості у фінансовому плані, то зробіть це свято особливим з допомогою подорожі, тим паче, що попереду вихідні. Адже ніщо так не окриляє, як емоції, якими ми наповнюємось, пізнаючи світ довкола. Нехай це буде вікенд, але він точно буде незабутнім. Для прикладу, можна обрати поїздку в один з романтичних напрямків — Бордо (Франція), Верона (Італія),  або ж чому б не зважитися на поїздку в найщасливіше місто світу – данський Копенгаген? Скажете, що вже надто пізно для цього, адже свято вже завтра? Якраз навпаки — у турфірмах  є безліч привабливих пропозицій за «гарячою» ціною.

Зрештою, що б ви не обрали, пам’ятайте, що всі жінки люблять і хочуть уваги… і не лише в День закоханих. Для цього не потрібно діставати зірки з неба, достатньо час-від-часу проявляти турботу та дарувати маленькі радощі, адже вони цього заслуговують 365 днів у році, а не тільки по святах.