П’ятниця , 19.04.2024

Усе для неї: найкращий подарунок для коханої дружини

Щаслива дружина – запорука гармонії і спокою у родині. Якщо хочете, щоб удома завжди панували затишок і добробут, не лінуйтеся влаштовувати для дружини приємні сюрпризи.

І не забудьте про День Святого Валентина – це перевірений спосіб «струсити» сірий пил щоденної рутини і нагадати другій половинці про свої почуття.

Не припиняйте доводити свою любов

Цього потребує кожна дівчина, навіть та, з якою ви давно одружені. Щоб зміцнити сімейні стосунки, психологи радять якомога частіше практикувати маленькі романтичні хитрощі:

  • Будьте уважними – букет квітів, подарований без «офіційної» дати, або ескімо, яке ви купите дорогою додому, не менш цінні, ніж каблучка з діамантом.
  • Говоріть про те, що любите, – якщо для вас це складно, пишіть записочки. Нехай дружина згадає той час, коли ви залицялися до неї. Запросіть її до кав’ярні, куди ви забігали ще студентами, або відведіть годувати голубів на бульварі, де ви вперше поцілувалися. Дівчата дуже люблять такі ностальгічні дрібнички.
  • Робіть компліменти – хваліть красу і ніжність, пристрасну натуру і смачну каву, яку вона варить вам щодня. Якщо в голову не приходить жоден комплімент, скажіть дружині, що вона схудла.

Як привітати дружину на 14 лютого?

Вирішіть просто зараз, яким буде ваш подарунок:

  • Бажаним – згадайте, про що дружина просить останнім часом. Швидше за все, цей варіант буде дуже витратним, але, з іншого боку, кого вам ще тішити?
  • Практичним – ні,  йдеться не про набір каструль і нову ультрасучасну швабру. Подаруйте дружині новий теплий шарф, стильну шкіряну обкладинку на паспорт або красивий практичний клатч (на сайті магазину Kasta можна купити брендові аксесуари зі знижкою до 90%).
  • Грайливим – у подружньому житті так важливо не втрачати запал у сексуальних стосунках. Вибрана вами білизна або іграшка з магазину для дорослих покаже, що ви цінуєте дружину не тільки як друга і господиню, але і як чуттєву коханку.
  • Красивим – у цій категорії перші позиції утримують ювелірні прикраси. Новий кулон або гарні сережки стануть ідеальним компліментом чарівності і жіночності вашої дружини.
  • Нейтральним – троянди (ромашки, хризантеми, тюльпани – потрібне підкреслити), солодощі, дорогий чай або кава, шийна хустка… Вибір таких подарунків не забере багато часу. Ось тут подарунок дівчині до дня закоханих можна купити всього в один клік.

Скористайтеся нашими порадами просто зараз – до Дня Святого Валентина залишилося зовсім небагато часу! І хто знає, можливо, після цього ваше подружнє життя вийде на новий романтичний рівень?

One comment

  1. Гарні поради. Повністю згодна.