Четвер , 28.03.2024

Житло від тернопільських будівельників користується попитом на ринку нерухомості Києва

Новий ЖК «Науки, 58» – це багатоповерхівка у Голосіївському районі Києва. З вікон верхніх поверхів проглядається мальовничий краєвид на Голосіївський парк з одного боку та на Дніпро – з іншого.

На перших поверхах розташуються об’єкти побутової інфраструктури, супермаркет, кафе, аптека, салон краси. Також в комплексі передбачені вбудовано- прибудоване приміщення для дитячого садка — воно з’явиться з тильної сторони будинку. На території комплексу передбачені наземний паркінг.

Зведуть будинок за монолітно-каркасною технологією з фасадним утепленням мінеральною ватою. Основні комунікації тут передбачені централізовані, але опалення – індивідуальне за рахунок власної дахової газової котельні.

На 22-23 поверхах розмістяться дворівневі апартаменти. Розвозити мешканців по поверхах будуть три ліфти. А висота стелі у квартирах – 3 метри.

Більшість квартир – однокімнатні, їх 120 . Площі становлять від 41 до 43 кв. м.

Двокімнатних квартир в комплексі заплановано 80, по чотири на типовому поверсі. Є два варіанти планувань – площею 54 кв. м і 61 кв. м.

Трикімнатних квартир в комплексі передбачено всього 40, по дві на типовому поверсі. Площа всіх «трійок» — 79 кв. м.

Усі планування сучасні і комфортні. У всіх квартирах передбачені великі кухні (11 метрів), в більшості квартир – засклені лоджії, функціональні коридори санвузли (понад 4 метри), світлі кімнати з великими вікнами. В деяких плануваннях передбачено по два вікна на одній стіні. Усі приміщення в квартирах будуть правильної геометричної форми.

Компанія планує завершити будівництво в 4 кварталі 2020 р.

Вартість квадратного метра стартує від 16 тисяч гривень. Зробити інвестицію в Житловий комплекс «Науки, 58» можна в розстрочку. Мінімальний перший внесок при купівля двокімнатної та трикімнатної квартир – від 30%, для 1-кімнатної – 50%.

Детальну інформацію щодо квартир у ЖК «Науки, 58» можна отримати на сайтах: www.kreator-bud.com, www.nauki58.com.ua. Також в офісі продажу у Києві, що на пр. Науки і за телефонами: (097) 069 1919, (050) 062 7777.