П’ятниця , 29.03.2024

На Одещині спалили турбазу тернопільського екс-депутата (ФОТО)

Майно тернополян горить на Одещині. Йдеться про турбазу «Надзбруччя» у курортному селищі Затока під Одесою, – пише Терен.

Як відомо «Odessa Online» з власних джерел, вогонь спалахнув вночі 25 лютого та охопив 800 квадратних метрів території. На той момент вже згоріли 8 одноповерхових будівель, 2 двохповерхових корпуса та один трьохповерховий.

Як повідомили «Сьогодні» з усних джерел в прес-службі обласного управління ДСНС, інформація про пожежу надійшла до них від очевидців. У відомстві зазначили, що на місці події загиблих та постраждалих не було.

Також додають, що у відділі комунікації обласного управління поліції виявили, що пожежа почалася із займання невеликої дерев’яної споруди, а потім поширилася на сусідні будинки.

– За словами заступника начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Андрія Мащенка, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне знищення або пошкодження майна», – пишуть на сайті «Сьогодні».

За наявною публічною інформацією в популярному вайбер-чаті  «OpenDataBot», турбаза «Надзбруччя» належить підприємству «Зелене господарство» з Тернополя. Кінцевими власниками цього підприємства є подружжя Івана і Стефанії Панцьо. Іван Панцьо в період з 1998-2002 років працював першим заступником міського голови Тернополя та двічі обирався в цей період депутатом Тернопільської міської ради.

Керівництво турбази вбачає в цьому інциденті умисні дії у вигляді підпалу, оскільки у цей період база повністю знеструмлена, бо не працює.